• accesori
  • servicii
  • mobilier
  • contact2

 

SC Milca SRL este o societate arădeană cu capital privat integral românesc. Înfiinţată în 1993 domeniul principal de activitate îl constituie comerţul.Constatând importanţa materiei prime lemnoase şi în special a accesoriilor pentru industria mobilei, la începutul anului 2006 firma abordează acest segment, comerţul cu feronerie şi accesorii pentru mobilier, constituind de atunci şi până în prezent  principalul domeniu de activitate.

Încercând să răspundă celor mai înalte exigenţe în ceea ce priveşte calitatea, forma, paleta coloristică sau preţul, SC Milca SRL a dezvoltat colaborări cu un număr mare de furnizori, lideri de piată atât în Romania cât şi în întreaga lume.Tot pentru a veni în sprijinul clienţilor săi, SC Milca SRL a creat o a doua direcţie de activitate acţionând în domeniul prestăriilor de servicii precum: debitare, decupare, găurirea şi înfolierea materiei prime lemnoase; cosultantă în proiectarea şi execuţia mobilierului sau consultanţă în amenajarea ambientului interior.

Prin calitatea produselor şi a serviciilor oferite dorim să demonstrăm că cel mai important lucru pentru noi îl reprezintă mulţumirea clientului.

 

Cu deosebită consideraţie,

Director General

Ilca Sorin Mihai

.